Halloween i Gudhjem

Oplev sjov og uhyggelig Halloween i Gudhjem på Bornholm i efterårsferien fra den 15. – 20. oktober 2017. Du kan bl.a. prøve Danmarks største halmlabyrint med labyrintløb og nattegys!

Del artikel om Halloween i Gudhjem

Kom til Gudhjem og nyd Halloween i efterårsferien

I efterårsferien holder Gudhjem Halloween. Græskarene ruller gennem gaderne, halmballer flyver ind fra vest, heksene kommer frem fra deres gemmer og edderkopperne indtager hver en sprække og krog. Uhyggen breder sig, skyerne trækker sig sammen og tusindvis af krager dækker aftenskumringen over havet og hilser mørkets gerninger velkomne.

Liv i hele Gudhjem

Der er masser af liv i hele Gudhjem, når byen holder Halloween. Besøg de spændende markedsboder og køb frugt, mad og søde sager. Lyt til historiefortællerne, løs gåderne og oplev en hel anden side af Gudhjem, som du aldrig har set før!

Spændende program for Halloween i Gudhjem 2017

Programmet er propfyldt med spændende, uhyggelige og sjove oplevelser i børnehøjde. Besøg fx Danmarks største halmlabyrint med labyrintløb og nattegys, udskær dit eget græskar eller deltag i de mange konkurrencer og kom til GYS I GUDHJEM -aftenen med gys og uhygge!

Adresse


Halloween i Gudhjem
(hele byen)
3760 Gudhjem

Dato og pris

Dato 15.-20. oktober 2017
Entrépris Gratis