Sol over Gudhjem

Tag til kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem og oplev en duel i gastronomisk verdensklasse den 24. juni 2017, når stjernekokke dyster i Gudhjem på Bornholm

Del artikel om Sol over Gudhjem

Kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem 2017

Oplev den store, spændende kokkekonkurrence “Sol over Gudhjem” den 24. juni 2017, når kokke i verdensklasse dyster på Gudhjem Havn på Bornholm og laver lækre retter af bornholmske gourmet-produkter og fødevarer.

Madmarked på Gudhjem havn

I forbindelse med konkurrencen Sol over Gudhjem på Bornholm kan du også opleve Madmarked på Gudhjem havn fra kl. 12-17, hvor bornholmske producenter står klar i over 40 boder med smagsprøver og inspiration.

Gourmetdage ved Sol over Gudhjem

Eventen Sol over Gudhjem tilbyder også gourmetdage med madoplevelser i allerhøjeste kvalitet. Hidtil har det kun været muligt at kigge de dygtige kokke over skuldrene, men det er slut, for nu har alle mulighed for selv at prøve kræfter med de dejlige råvarer i forbindelse med tre unikke arrangementer. Du vil blive vejledt af de største eksperter inden for hver deres felt og disse personer er med til at give dig viden om råvarer, kokkefaglige tricks og sidst men ikke mindst, vil de være med til at sørge for at hyggen ved hvert arrangement.

En årlig begivenhed på Bornholm

Kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem startede i 2009 på Gudhjem Havn på Bornholm med deltagelse af en række af Danmarks bedste kokke. Et stjernespækket dommerpanel af køkkenchefer fra nogle af landets ypperste restauranter sad i dommerpanelet til at veje, måle, smage og vurdere. Alt dette for at skabe mere fokus på lokale råvarer. Kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem er nu en årlig tilbagevendende begivenhed på Bornholm hver sommer i juni måned.

Bornholmske produkter er i fokus

Konkurrencen Sol over Gudhjem har været med til skabe kontakter mellem producenter og store restauranter i Danmark, og i dag er mange bornholmske producenter faste leverandører til en lang række anmelderroste restauranter i Danmark. Samtidig giver det madinteresserede en unik mulighed for med egne øjne at se, hvordan den gastronomiske verdenselite omdanner bornholmske råvarer til den perfekte ret. På tætteste hold vil du kunne observere, overvåge og spørge ind til deltaljer, teknikker og overvejelser bag den kreative madlavning.

Adresse


Sol over Gudhjem
Gudhjem Havn

Dato og pris

Dato 24. juni 2017
Entrépris Gratis

Kontakt

E-mail Se kontaktoplysninger
Web sogk.dk