Wonderfestiwall

Oplev et brag af en musikfestival, når Wonderfestiwall byder på et slaraffenland af musik for foden af borgruinen Hammershus på Bornholm fra den 18.-21. august 2016.

Del artikel om Wonderfestiwall

Wonderfestiwall 2017 på Bornholm

Oplev Wonderfestiwall på Bornholm fra den 17. – 20. august 2017. På Wonderfestiwall finder du masser af god musik, intimitet, charme og smuk bornholmsk natur. Wonderfestiwall’en byder på nogle af tidens største og mest aktuelle kunstnere, der med garanti giver dig et brag af en musik-oplevelse, du aldrig vil glemme.

Wonderfestiwall i smuk bornholmsk kulisse ved Hammershus

Wonderfestiwall’en er én af Danmarks meste intime festivaler i en helt unik kulisse – dette år ved Opalsøen, tæt på Nordeuropas største borgruin, Hammershus. Den populære festival på Bornholm byder på tre scener og præsenterer bands og DJ’s fra hele Europa. Ud over musikken kan du også opleve et hav af andre aktiviteter og naturligvis Danmarks smukkest beliggende campingplads med udsigt til Hammershus og den smukke Østersø.

Artister på Wonderfestiwall 2017

Hvis du kommer til Bornholm og har planer om at besøge Wonderfestwiall, så kan du i 2017 bl.a. høre artister som The Minds of 99, The Romour said fire, Whomadewho, Carpark North, Suspekt, Karl William, Anya, Phlake.

Få et førstehåndsindtryk via nedenstående playlist:

Wonderfestiwall 2016 playlist

Adresse


Wonderfestiwall
Hammersøvej (ved Opalsøen)
Sandvig
3770 Allinge

Dato og pris

Dato 17.-20. august 2017
Entrépris 349 – 650 kr.

Kontakt

Kontakt Se kontaktinformation
Web wonderfestiwall.dk