Bornholm – tættere på end du tror


Det tager kun 1 time at køre fra København til færgen i Ystad. Sejlturen tager nogenlunde det samme, og så triller du af på øen med Danmarksrekord i solskinstimer, og oplevelser du ikke finder andre steder i landet.

Til borde dækket med de berømte, lokale råvarer. Til hvide sandstrande og enestående natur, der leder tankerne meget længere væk end 1 times kørsel fra København. Og Bornholm er lige spændende, lige meget om du kun skal herovre til en kort eller miniferie på et par få dage – eller om du skal herovre på din hovedferie.


Børnevenlig ferie på Bornholm

Går du og din familie efter den ultimative danske ferieoplevelse i år? På Bornholm finder I gourmet i børnehøjde, naturoplevelser for børn i alle aldre, og så byder øen på masser af spændende og lærerige aktiviteter for hele familien. Læs mere her.


Afslappende og aktive ferier for par på Bornholm

Er du til gourmet, smuk natur, gamle købstæder og kunst og kultur? Så kommer du ikke uden om Bornholm i år. Bornholm overrasker med lokalt producerede fødevarer i særklasse, en smuk og alsidig natur og masser af kulturelle arrangementer. Læs mere her.


Med Færgen til Bornholm. Nemt og hurtigt.

I kan sejle til Bornholm fra Ystad i Sverige, som ligger kun 90 km fra København. Sejlturen tager kun lidt over en time – eller så længe som det tager at læse godt 80 sider af din yndlingsbog, respektive at spille en omgang af familiens foretrukne brætspil. Læs mere her.
Vil du vide mere om Bornholm?

Tilmeld dig Destination Bornholms nyhedsbrev og få inspiration til din ferie på Bornholm – tilpasset netop dine ferieinteresser. Læs bl.a. om kunst, kultur og historie, gourmet, Bornholm i børnehøjde, outdoor og aktiv ferie samt musik. Tilmeld dig nyhedsbrevet ved at udfylde felterne i tilmeldingsformularen.

Tilmeld nyhedsbrev

* indicates required
Hvad rejser du efter?
Hvilken type ferie rejser du til Bornholm for?