Cykelferie Bornholm

Hold den bedste cykelferie på Bornholm. Cykelferie på Bornholm er ikke bare trygt – i sikker afstand fra biler og trafik – men også afvekslende med korte afstande og meget smuk natur.

Fortæl andre om Cykelferie Bornholm

Download vores cykelguide “Velkommen til vores cykelø” her

Cykelferie på Bornholm er for alle

En cykelferie på Bornholm er egnet for alle – for familier, par, cykelentusiaster og nybegyndere. Bornholm er en attraktiv ø – også hvis du vælger at opleve øen fra en cykel.

Et fuldendt net af bornholmske cykelveje

Bornholms smukke cykelruter leder dig rundt fra Dueodde i syd til Hammeren i nord – en kyststrækning på i alt 105 kilometer. De korte afstande og den afvekslende natur gør, at du simpelthen får lyst til at holde cykelferie på Bornholm! Bornholms Regionskommune har siden 1981 anlagt et net af skiltede cykelveje på over 230 km over hele øen og i dag har Bornholm ét af Nordeuropas bedste og smukkest beliggende cykelvejnet, der fører dig gennem den storslåede bornholmske natur og de maleriske små byer langs kysten.

Cykelferie – den bedste måde at sanse natur og stemning

Når du holder cykelferie på Bornholm får du den mest optimale ferieform til at sanse den smukke bornholmske natur og øens særlige stemning. Bornholm er bakker, bølger, brosten, røgede sild og rundkirker. Bornholm er Skandinavien samlet på ét sted med store skove, hav og klipper. Bornholm har det hele, så snup cyklen og slip fantasien løs. Bornholm giver dig en perfekt cykelferie, hvor du alene bestemmer tempoet.

Læg en passende rute på Bornholm

Når du er på cykelferie på Bornholm, bør du lægge en cykelrute, der passer til dit temperament og din fysiske formåen. Det er nemt at finde vej på Bornholm – de mørkegrønne cykelvejskilte viser vej!
Se spændende cykelruter på Bornholm

Tag udstyret med eller lej det på Bornholm

På din cykelferie på Bornholm kan du enten vælge at tage hele udstyret med eller du kan leje, hvad du får brug for. Cykeludlejerne er godt udstyrede med meget andet end bare cykler, og de arrangerer gerne at have alt pakket og klart til din ankomst til Bornholm.

En færdigpakket cykelrejse til Bornholm

Du kan også vælge at købe en færdigpakket cykelrejse til Bornholm, hvor rejsen til og fra øen, leje af cykel, udstyr, overnatning og diverse turforslag er med i prisen.

Tag cyklen med de offentlige busser på Bornholm

Husk at du kan tage cyklen med de offentlige regionale busser på Bornholm. BAT – din bus på Bornholm – kan tage op til 4 almindelige cykler med pr. tur på en særlig cykelklap. Det er da godt at vide, hvis du pludselig skulle få brug for et hvil undervejs!

Bornholm Rundt på Cykel

Søndag, den 13. august 2017 kan du deltage i det populære cykelløb “Bornholm Rundt på Cykel”. Her kan du få en tur rundt om Bornholm – uden rekordrace og tidtagning, så alle har mulighed for at opleve Bornholms smukke natur. Det står dig derimod frit for at konkurrere med dig selv! Cykelløbet hele vejen rundt om Bornholm er på i alt 103 km.
Læs mere om Bornholm Rundt på Cykel her