Familieferie på Bornholm

Familieferie på Bornholm er ren afslapning på Europas fineste sandstrande, en lækker middag med solnedgang ved havet eller masser af action og oplevelser i naturen.

Del artikel om familieferie på Bornholm

Action og oplevelser i naturen

Den bornholmske natur er som skabt til udflugter med hele familien, for der er aldrig mere end 30 minutter til den næste oplevelse. Hvadenten I har lyst til at tage en vandretur gennem Paradisbakkerne eller langs Hammerknuden, eller tage en cykeltur gennem skoven i Almindingen, er der muligheder for motion overalt i den bornholmske natur.

Levende fortidsminder over hele øen

Er I ikke så meget til motion, så kan I med fordel besøge Nordeuropas største borgruin, Hammershus, som troner på en 74 m høj fritstående klippeknude på Nordbornholm.
Eller I kan se de mange helleristninger rundt omkring på hele øen, som stammer fra bronzealderen og er op mod 3500 år gamle. Bornholm er det sted i Danmark, hvor der er flest helleristninger, samlet på et forholdsvist lille område. I Middelaldercenteret ved Østerlars Rundkirke lever Middelalderen fortsat. Her kan børnene blive pottemager eller sæbemager for en formiddag og opleve andre spændende arrangementer på stedet.

Ren afslapning på stranden

Det kan være svært at tage en pause fra alle de spændende ting, der er at opleve på Bornholm. Men når I på et tidspunkt behøver en pause fra nye indtryk, så er det heldigt at Bornholm er det sted i Danmark, hvor der er flest solskinstimer. Har I lyst til nogle timer med ren og skær afslapning, så tag til Dueodde strand, som er en af Europas fineste og mest børnevenlige sandstrande! Sandet er faktisk så fin, at det tidligere blev brugt til timeglas. Og vandtemperaturen kan godt komme op over 20 grader om sommeren!

Lækker mad og børnevenlige spisesteder

Og når sulten melder sig (hvad enten I bare er lækkersultne eller rigtig sultne), så er der rig mulighed for at få stillet den. Besøg et rigtigt bornholmsk røgeri, hvor der er masser af børnevenlige retter på menuen, eller prøv et af de mange spisesteder rundt omkring på Bornholm, hvor børn er mere end velkomne og hvor I alle kan få en god middag til en rimelig pris. Og så er der jo flere hyggelige is-caféer, som fremstiller is af lokale bornholmske råvarer, som f.eks. Sandvig IS Kalas i Sandvig eller Boisen Is i Snogebæk.

Familievenlig ø

Bornholm er paradiset i Østersøen, som har så meget at byde på, som I ikke finder andre steder i landet. Book jeres forlængede weekend eller hele tre uger på øen allerede i dag! Hjertelig velkommen til Bornholm!


Inspiration til den gode ferie

Du kan finde en liste over de bedste oplevelser på Bornholm HER eller se et lille udvalg herunder, som vi har samlet til den perfekte familieferie.