gaarden – Bornholms Madkulturhus

gaarden er Danmarks første regionale madkulturhus

Del link til gaarden - Bornholms Madkulturhus

Her kommer du selv på arbejde

Lige ved siden af Landbrugsmuseet Melstedgård ligger den nybyggede gaarden – Bornholms madkulturhus, hvor du kan opleve og lære noget om bornholmske madspecialiteter. gaarden er ikke noget restaurant, men et sted, hvor du selv “kommer på arbejde” og tilbereder maden under kyndig vejledning af madkulturhusets eksperter og historikere i forbindelse med forskellige madkurser eller temadage/-aftener.

Brug vores kalender

Hold dig opdateret på de forskellige åbne og lukkede arrangementer via kalenderen på vores hjemmeside, eller se med på vores Facebook-side, om hvornår vi har et kursus eller en workshop, der passer lige til dig.

Fødevareproducenternes hus

gaarden – Bornholms madkulturhus er også (i regi af Gourmet Bornholm) de Bornholmske fødevareproducenters hus, som bruges til alt fra udvikling og læring og til networking og nytænkning. Huset kan også bruges til forskellige interne og eksterne arrangementer.

Gårdbutikken Skafferiet

I den nænsomt renoverede gårdbutik Skafferiet – den gamle “gårdkonen” på landbrugsmuseet – kan du købe mange af de varer, som de Bornholmske fødevareproducenter fremstiller. Butikken tilbyder et hav af lækkerier, delikatesser og gode bornholmske råvarer.

Adresse


gaarden – Bornholms Madkulturhus
Melstedvej 25
Melsted
3760 Gudhjem

Priser og åbningstider

Åbningssæson hele året
Entrépris Entrepriser kan forekomme i forbindelse med diverse kurser. Se vores kalender.

Kontakt

Tlf. +45 5635 0735
E-mail mikkel@gaarden.nu
Web www.gaarden.nu