GoBornholm

Hos GoBornholm er mulighederne for en aktiv ferie på Bornholm mange og varierede.Uanset om du er til fart over feltet eller til mere rolige aktiviteter, giver GoBornholm dig mulighed for at opleve Bornholm på en aktiv måde.

Del link til GoBornholm

Gennemfør klatrekursus

Har du lyst til at klatre i rå og unikke omgivelser ved Vang Granitbrud på Bornholm? Så kom og gennemfør et tretimers klatrekursus hos GoBornholm. Klatrekurserne tilbydes til både nybegyndere og erfarne i alle aldre. Sikkerheden er i top med uddannede, professionelle instruktører fra Dansk Klatreforbund.

Tag på sightseeing med bus

Tag med på GoBornholms bustur og oplev Bornholms seværdigheder på en let og afslappende måde. Hos GoBornholm får du en nem og sikker sightseeing med sprudlende beretninger fra de lokalt kendte chauffører. På turen vil du opleve seværdigheder som Hammershus, Helligdomsklipperne, Gudhjem, Almindingen (Gammelborg) og Østerlars Rundkirke. Der er ugentlige afgange fra Rønne og Allinge med transport i behagelige busser med aircondition.

Oplev en hæsblæsende R.I.B. bådtur

Tag med GoBornholm på en hæsblæsende R.I.B. bådtur fra Hammerhavn, hvor du bliver svunget rundt på havet i en højhastighedsbåd. Bådturen tager 20 minutter, gennemføres dagligt og sikkerheden er høj med erfarne bådførere.

Læs mere om aktiviteter hos GoBornholm

Dette var blot en lille smagsprøve på de oplevelser, GoBornholms udbyder. På GoBornholm.dk kan du læse meget mere om de mange aktiviteter, du kan booke hos GoBornholm i din ferie på Bornholm.

Book overnatning sammen med din oplevelse

GoBornholm.dk mødes udlejere og aktivitetsteder direkte med Bornholms gæster. Hvad enten til gælder om at leje et sommerhus eller booke en guidet kajaktur langs Hammeren så skaber GoBornholm.dk kontakt mellem folk. På den måde kan man kan få en nem og billig ferie på Bornholm.

Adresse


GoBornholm
Vestre Strandvej 12,
Balka
3730 Nexø

og
Sænevej 3
Hammerhavnen
3770 Allinge

 Praktisk

Kurser/oplevelser Her kan du booke aktiviteter

Kontakt

Tlf. +45 2933 0991
E-mail info@gobornholm.dk
Web gobornholm.dk