Grønbechs Gård

Grønbechs Gård er et unikt udstillings- og kulturhus i hjertet af Hasle.

Del artikel om Grønbechs Gård

Grønbechs Gård – Kunsthal

Grønbechs Gård er en gammel købmandsgård på 1.500 kvadratmeter fordelt på 3 etager. Grønbechs Gård er nænsomt sat i stand og byder på skiftende interessante udstillinger af kunsthåndværk. Grønbechs Gård med tilnavnet ‘Kunsthal’ er nu et centralt sted for kunsthåndværk på Bornholm. Bygningen er i sig selv seværdig, og øverst ses fra “Lanternen” en flot udsigt over byens tage og havet.

Kunst af høj kvalitet

I syv store rustikke rum med fritliggende bjælker og stolpeværk udstilles aktuelt kunsthåndværk af høj kvalitet inden for tekstil, glas, keramik, træ og metal fra såvel Bornholm samt ind- og udland. Børnene kan lave deres egne kunstværker, mens de voksne nyder de spændende udstillinger.

ACAB – Arts & Crafts Association Bornholm

Grønbechs Gård danner også rammen om medlemmer af kunsthåndværker-sammenslutningen ACAB – “Arts & Crafts Association Bornholm” – en kvalitetscensureret sammenslutning med 60 medlemmer, fordelt på flere fagområder – keramik, glas, tekstil, metal og træ.

Sæsonen på Grønbechs Gård

I løbet af sæsonen arrangerer Grønbechs Gård forskellige events, som for eksempel workshops og musik. Hele året samarbejdes der med private og offentlige virksomheder om møder, seminarer og lignende.

Butikken på Grønbechs Gård

Grønbechs Gård har også en lille, fin butik, hvor mange af husets udstillere er repræsenteret. Du behøver ikke at betale entré for at handle i butikken – eller blot se på varerne. Læs mere om Butikken på Grønbechs Gård her

Grønbechs Gård – nem adgang for kørestolsbrugere

Grønbechs Gård har alle faciliteter for kørestolsbrugere – du kan endda komme helt op i lanternen og nyde den flotte udsigt!

Adresse


Grønbechs Gård
Grønbechs Gård 4
3790 Hasle

Priser og åbningstider

Åbningssæson 28. marts – 18. oktober
Åbningstider alle dage 10 – 17
Entrépris Voksne (18-64 år): DKK 50
Pensionister (65+) / studerende: DKK 40 (fremvis studiekort)

Kontakt

Tlf. +45 5696 1870
E-mail info@groenbechsgaard.dk
Web www.groenbechsgaard.dk