Brændesgårdshaven

Besøg den hyggelige og familievenlige forlystelsespark Brændesgårdshaven (tidligere Joboland) på Bornholm. Når indgangen er betalt, er alle forlystelser gratis!

Del link til Joboland Brændesgårdshaven

Brændesgårdshaven er eldorado for hele familien

Brændesgårdshaven er et eldorado for hele familien og her får du med garanti en rigtig sjov dag! Brændesgårdshaven er Bornholms store forlystelsespark med både legeland, vandland og dyrepark.

Brændesgårdshaven – Danmarks ældste legeland

Brændesgårdshaven er Danmarks ældste legeland. Legelandet og forlystelsesparken var oprindelig en stor bondegård med Bornholms smukkeste have, og blev åbnet for publikum i 1933. Brændesgårdshaven har siden da været en af Bornholms mest besøgte attraktioner.

Brændesgårdshaven byder på masser af sjove aktiviteter

Brændesgårdshaven byder på masser af sjove aktiviteter for hele familien. Prøv fx det 6.000 kvm store, opvarmede vandland med livredder samt mange rutsjebaner. Du kan også prøve det populære hoppeland eller parkens forhindringsbaner, flyve en tur ud i vandet med Nautic Jet, snuppe en tur i svævebanen over den store sø, ro i en af de 25 nostalgiske robåde eller spille minigolf. Brændesgårdshaven byder også på friluftsscene med trylleshow og ikke mindst hyggelig dyrepark med bl.a. aber, kænguruer, geder, æsler og kaniner.

Når du ikke at opleve det hele på én dag, koster et ekstra besøg kun kr. 25,-

Adresse


Brændesgårdshaven
Højevejen 4
3740 Svaneke

Priser og åbningstider

Åbningstider Se åbningstider her
Åbningssaison 1. maj – 11. september 2016
Entrépris Køb billetter online

Kontakt

Tlf. +45 5649 6076
E-mail info@braendesgaardshaven.com
Web braendesgaardshaven.com