NaturBornholm

Besøg oplevelsescentret NaturBornholm i den sydlige udkant af Aakirkeby – en oplevelse for hele familien, hvor naturvidenskab bliver underholdning.

Del denne artikel

NaturBornholm – et spændende og lærerigt oplevelsescenter

Danmarks populære oplevelsescenter med tidsrejse, jordskælv, dinosaurer, Østersø-akvarium, levende krokodiller, bisonudstilling og mere. 3000 m2 spændende oplevelser indendørs inkl. butik og selvbetjenings-café.

Udendørs er der dinosaurer, el-bil bane for børn, aktiviteter og en unik gåtur i det omgivende landskab, hvor man kan låne kort eller en GPS med.

Du kan med fordel begynde din ferie på NaturBornholm

NaturBornholm er det sted på Bornholm, hvor du med fordel kan begynde din ferie, for her bliver du inspireret til rigtig at gå i dybden i den smukke bornholmske natur. NaturBornholm lukker bogstavelig talt op for Bornholms natur ved at inspirere gæsterne til at søge nye oplevelser udenfor de kulørte brochurers veje og stier.

Aktiviteter og offentlige ture

I weekender, ferier og helligdage byder NaturBornholm også på en lang række aktiviteter for børn. I skolernes sommerferie har de en række offentlige ture rundt på Bornholm. Følg med i eventkalenderen. Læs mere her.

NaturBornholm er stedet hvor naturvidenskab bliver underholdning, og naturvejlederen byder velkommen.

Adresse


NaturBornholm
Grønningen 30
3720 Aakirkeby

Priser og åbningstider

Åbningstider Hver dag, kl. 10-17
(indgang lukker kl. 16)
Åbningssæson 1. april – 31. oktober
Entrépris Se priser på naturbornholm.dk

Kontakt

Tlf. +45 5694 0400
E-mail naturbornholm@naturbornholm.dk
Web naturbornholm.dk