Parferie på Bornholm

Har I brug for en pause fra storbyens hektiske liv, så tag til Bornholm og oplev gourmet, smuk natur og klassiske seværdigheder.

Del Bornholms Rovfugleshow

Nyd rejsen hertil

Allerede fra det første minut af rejsen hertil kan I begynde at slappe af, for det tager ikke mere end tre timer at komme til solskinsøen Bornholm fra København. Fra Ystad i Sverige sejler Færgen på kun 80 minutter til Bornholm. Flyveturen fra København er på bare 35 minutter.

Action og afslapning

Bornholm byder på masser af forskellige oplevelser – lige i det tempo, der passer jer. Hvis I er til outdoor-oplevelser, så kan I tage på en cykeltur i skoven, eller på vandretur langs Hammerknuden – den fine udsigt fra Nordeuropas største borgruin, Hammershus, får I med i købet. Eller hvad med et besøg i en af de fire rundkirker på øen?

Men den bornholmske natur inviterer også til action og motion – som havkajaksejlads eller klatring i et gammelt stenbrud.

Bornholm er også Danmarks solskinsø nr. 1 og trænger I til ren afslapning, så tag en tur til Dueodde sandstrand. Stranden er en af de fineste i hele Europa og sandet er så fint, at det i gamle dage blev brugt i timeglas! Og så er vandet klart, rent og perfekt til at tage sig en forfriskende dukkert i!

Gourmetmiddag eller “Dinner for two”

Bornholm er et sandt mekka for ganen. Der findes rigtig mange gode spisesteder, som tilbereder maden af de gode bornholmske råvarer. Og hos de forskellige bornholmske gårdbutikker eller i silderøgerierne får I mange lækre og lokale delikatesser til jeres egen gourmetmiddag eller til den perfekte ”Dinner for two” – for eksempel på stranden!

Find mere inspiration her i guiden!

Nyd Jeres ferie på Bornholm – velkommen til solskinsøen!


Inspiration til den gode ferie

Du kan finde en liste over de bedste oplevelser på Bornholm HER eller se et lille udvalg herunder, som vi har samlet til den perfekte parferie