Aparthotel Bølshavn 9

  • Example
  • Example
  • Example
  • Example

Del link til Aparthotel Bølshavn 9

Dette smukke lejlighedshotel ligger i det idylliske Bølshavn lige ved Østersøens strand mellem Svaneke og Gudhjem – over for Christiansø.

Du kan vælge mellem tre luksuriøse feriehuse og to komfortable ferielejligheder, og fem fortryllende hotelværelser med fantastiske badeværelser, der får dig til at føle dig hjemme.

Ren afslapning

Vores gæster sætter pris på husets dejlige beliggenhed midt i mellem gamle frugttræer lige ved havet, og hverken en sti eller en gade skiller den enorme parklignende have fra bredden. Hos os gror figentræer og morbær, og man ser firben smutte frem og tilbage mellem strandskrænterne.

Udflugtsmål

Herfra når du efter en kort biltur de udstrakte sandstrande på den sydlige del af øen, mens der nordpå er fantastiske vandrestier med stejle skrænter ned til havet, og midt på øen findes der århundredgamle skove med meget råvildt, men også vidtstrakte hedelandskaber. At tage på vandre- og cykelture, at bade og at fiske – alt er muligt. Vores golfspillere glæder sig over fire 18-huls-baner – som alle kan nås inden for højst 20 til 25 minutters kørsel.

Kulinarisk

Lige “rundt om hjørnet” ligger den hyggelige restaurant “Louisekroen”, som tilbyder et væld af specialiteter med oksekød. I Listed, vores direkte naboby 2 km herfra, venter “Hummerhytten” på dig ved havnen, hvor du under åben himmel eller også i den gamle rygeovn kan nyde grillet laks, frisk hummer og østers fra Limfjorden. Nyhed: Café og isbar “Bay Frost” ved Listed havn. – Og i Svaneke finder du alt – fra hotelrestauranten i “Siemsens Gaard” nede ved havnen over isbaren ved siden af Pernille Bülows glaspusteri hen til det hyggelige “Bryghus” med hjemmelavet øl og solide måltider. Ikke at forglemme super-bageren og bolchekogeriet på torvet og meget mere …

Afslapning i haven

Vil du hellere blive hjemme? Vores store have har masser af plads til afslappende timer i solen med en svag vind – og hvad med en kop kaffe og hjemmebagt kage til? Eller – efter aftale – måske en typisk dansk frokost?

Adresse


Aparthotel Bølshavn 9
Bølshavn 9
Bølshavn
3740 Svaneke

Priser og åbningstider

Åbningstider
Åbningssæson hele året
Pris Se tilbud på hjemmeside

Kontakt

Tlf. +45 5649 6121
E-mail info@boelshavn9.de
Web www.boelshavn9.de