Feriepartner Bornholm

  • Example
  • Example
  • Example
  • Example

Del link til Feriepartner Bornholm

Skønne aftener på terrassen. Grill. Leg i haven. Tid til en bog. Et sommerhus er det helt rigtige ud-gangspunkt for en dejlig ferie på Bornholm. En perfekt base for de mange skønne oplevelser solskin-søen tilbyder, men også stedet, hvor der kan lades op og hygges med familien.

Hos os finder du Bornholms største udvalg i kvalitetssommerhuse. Vi tilbyder over 550 kvalitets sommerhuse – fra de helt enkelt udstyrede huse til den skønneste luksus. Du vælger selv. Og uanset hvilken type du vælger, er du sikker på at finde et hus til konkurrencedygtig pris hos os.

Velkommen til en god oplevelse

Feriepartner Bornholm er dit lokale, private feriehusudlejningsbureau og vi er Bornholms største sommerhus udlejningsbureau. Vi sætter en ære i god service. Vi kender vore huse, har et indgående lokalkendskab og vejleder dig gerne – både når der skal vælges hus/område, gives inspiration til dit ophold og informeres om rejsen hertil.

Særlige tilbud i ydersæsonerne

Hvis I f.eks bare rejser 2 personer i ydersæsonen har vi mange stærke tilbud. Ligeledes har vi gode tilbud for jer der ønsker et stort luksushus i ydersæsonen og kun kommer op til 6 personer.
Vi tilbyder boliger til 4 personer i ydersæsonen fra kr. 1.595,00 inkl. varme og energi. Se www.feriepartner.dk/bornholm og få alle mulighederne præsenteret – let og nemt.

Kultur, natur, oplevelser og aktiviteter for hele familien

Bornholm skal opleves. Klippeøens særlige natur og atmosfære tiltrækker mange feriegæster igen og igen. Udover den særlige afslappede og charmerende atmosfære er her muligheder for et væld af oplevelser. For de kulturelt interesserede vil de mange kunsthåndværkere og spændende museer trække. Gastronomiske oplevelser venter på røgerierne og når der skal smages på de mange bornholmske specialiteter. Og for vore aktive feriegæster venter spændende oplevelser i naturen og på oplevelsescentrene.

Vi glæder os til at hjælpe jer til en unik ferieoplevelse i sommerhus på Bornholm.

Adresse


Feriepartner Bornholm
Hans Rømersvej 1
3720 Åkirkeby

Priser og åbningstider

Åbningstider
Åbningssæson hele året
Pris Se tilbud på hjemmeside

Kontakt

Tlf. +45 5697 1220
E-mail bornholm@feriepartner.dk
Web www.feriepartner.dk/bornholm