Griffen Spa Hotel

Griffen er navnet på fabeldyret, der vogter over værdifulde skatte i eventyrets verden. Griffen Spa Hotel (det gamle Hotel Griffen) er derfor et meget passende navn for det nyrenoverende hotel, som ligger i 1. række til vandet ved Rønnes lystbådehavn.

Del link til Griffen Spa Hotel

Fra januar til april 2017 gennemgik hotellet en totalrenovering. Indretningen af hotellet er designet af den kendte glaskunstner Pernille Bülow fra Svaneke, der også har et stort talent som indretningsdesigner. Glæd dig til flotte værelser i flotte farver inspireret af det omkringliggende område. Du har mulighed for at vælge mellem værelser til landsiden eller værelser med en storslået havudsigt. Værelserne er beliggende i stueplan, 1. eller 2. etage. Der er elevator til 1. og 2. etage, så hotellet er også nemt at besøge, hvis du er gangbesværet.

Bliv forkælet i spaen

Gæster på Griffen Spa Hotel får automatisk gratis adgang til et af Nordens flotteste spaområder: Den Bornholmske Diamant Spa, som findes i hotellets nedre etage. I Diamantspaen kommer du til at prøve hård frost såvel som tropisk hede. Din krop får skiftevis får varm damp og iskoldt vand, og dit kredsløb bliver sat i sving. Dit immunforsvar vil elske dig for det! Eller prøv at massere kroppen med is fra Isfontænen. Fontænen drypper frisk is ned i den millioner af år gamle granitskål. En forunderlig oplevelse! Bemærk at aldersgrænsen for gæster i spaen er minimum 16 år. Læs mere om spaen her ved at trykke her.

Claus Seest Dam laver lækkerier til dig

Claus Seest Dam, som er chefkok på Griffen Spa Hotel, er en legendarisk person i den bornholmske køkkenverden – og han har vundet massevis af priser gennem årene. Mange af kokkene på Bornholms øvrige toprestauranter er oplært af Claus, men på Griffen Spa Hotel kan du møde lærermesteren selv. Claus Seest Dam har sammensat et menukortet er en blanding af det danske og franske køkken med et tvist, som gør maden til noget særligt. Sæt dig godt til rette i hotellets nyerenoverede (2017) restaurant og nyd lækkerierne, mens solen går ned i horisonten foran dig. Udsigten fra restauranten er kåret som en af Bornholms bedste udsigter.

Perfekt beliggenhed tæt ved vandet og centrum

Griffen Spa Hotel ligger ved Rønnes lystbådehavn. Det er tæt på den gamle bydel og Torvet i Rønne, hvor det summer af liv. 200 meter fra hotellet finder du den lille, men hyggelig sandstrand, Nørrekås, hvor der er gode bademuligheder. Griffen Spa Hotel er uden tvivl et af Bornholms bedst beliggende hoteller.

Bestil din ferie nu

Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdag i bestillingboksen på Bornholmhotels hjemmeside. Du er altid velkommen til at maile info@teambornholm.dk – eller ringe til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gode råd til skønne feriedage på Bornholm. Vi sørger også gerne for at bestille dine færgebilletter til en fordelagtig pris.

Adresse


Griffen Spa Hotel
Nordre Kystvej 34
3700 Rønne

Priser og åbningstider

Åbningstider
Åbningssæson hele året
Pris Se tilbud på hjemmeside

Kontakt

Tlf. +45 5690 4244
E-mail griffen@bornholmhotels.dk
Web www.bornholmhotels.dk