Hotel Abildgård

  • Example
  • Example
  • Example
  • Example

del link til Hotel Abildgaard

Flot beliggenhed og nyrenoverede værelser

Hotel Abildgaard er placeret direkte ud til Østersøens blå vand. Fra restauranten er der en fantastisk udsigt over havet med blik til Christiansø og Gudhjem.

Hotel Abildgaard har ialt 85 værelser, som alle er lækre og nyrenoverede. Halvdelen af værelserne er indrettet med et eller to separate sideværelser, der gør dem velegnede til familier på op til 6 personer i værelset.

Alle værelser ligger i stueplan og er placeret i 5 fløje, der ligger forskudt i terrænet tæt ved kysten.

Nyd dit ophold hos os

Hotellet har reception, hvor der er to PC’ere med internetadgang til gratis brug. Der forefindes i øvrigt gratis trådløst internet på hotellet.

Som gæst kan du slappe af i vores restaurant, TV-/opholdsstue, bar eller ved det store udeareal ved poolen med sidde- og liggestole.

Hotellet har swimmingpool og børnepool, petanquebane og legeplads. I vores aktivitetsrum findes bordtennis, billiard, bordfodbold, airhocky og dart.

Temabuffet i restauranten

I hotellets restaurant tilbydes hver aften en temabuffet med tilhørende drikkevarer – All Inclusive. Til vore gæster, der har købt All Inclusive, tilbyder vi også hele dagen gratis kaffe og the, samt juice og isvand.

Vores lækre aftenbuffet har skiftende temaer hver aften, og serveres fra kl. 18-21 med drikkevarer (øl,vand og vin) ad libitum. Pris fra kr. 239,00, børn op til 15 år betaler kun halv pris.

Vi anbefaler, at I reserverer jeres bord i forvejen.

Book dit pakkerejsetilbud nu

Hotel Abildgaard har altid et godt tilbud og sørger for at lave den perfekte pakkerejse til dig. Se vores pakketilbud ved at gå ind på vores hjemmeside. Vi har forskellige tilbud indenfor pakkerejser, familierejser og golfrejser.

Adresse


Hotel Abildgård
Tejnvej 100
Sandkås
3770 Allinge

Priser og åbningstider

Åbningstider
Åbningssæson 1. maj – 24. september 2017
Pris Se tilbud på hjemmeside

Kontakt

Tlf. +45 5648 0955
E-mail mail@hotel-abildgaard.dk
Web hotel-abildgaard.dk