Hotel Friheden

  • Example
  • Example
  • Example
  • Example

del link til Hotel Friheden

Hotel Friheden er beliggende på den nordlige del af Bornholm kun 2 km syd for Allinge i Sandkås. Stedets navn kommer af den sandstrand, der ligger lige nedenfor Hotel Friheden. På Hotel Friheden lægger vi vægt på, at du nyder den tid du er hos os. Her er stille og roligt og vi kan tilbyde lidt af hvert, hvis du er livsnyder.

Golfpakker

Kommer du til Bornholm for at spille golf, er vi det naturlige udgangspunkt. Vi sørger for færge, overnatning, greenfee og står til rådighed med råd og vejledning om golfbanerne på Bornholm. Vi sørger også for at dit golfselskab får den helt perfekte tur med alt hvad der hører til. Se mere her

Restaurant og Café

I hotellets hyggelige café er der mulighed for diverse kaffespecialiteter, drinks og fadøl. Vi serverer naturligvis den lokalt bryggede øl fra Svaneke Bryghus.

Vi kan tilbyde flere pakketilbud og sørger for at lave den perfekte pakkerejse til dig. Se mere her og her.

Restaurant Friheden tilbyder et lækkert udvalg af à la carte retter og en frisk salatbar. Hotel Frihedens restaurant har panoramaudsigt over Østersøen fra hele restauranten, og en overdækket terrasse med varmelamper og udeservering.

Vi glæder os til at tage imod jer på Hotel Friheden.

Adresse


Hotel Friheden
Tejnvej 80
Sandkaas
3770 Allinge

Priser og åbningstider

Åbningstider
Åbningssæson 7. april – 1. oktober 2017
Pris Se tilbud på hjemmeside

Kontakt

Tlf. +45 5648 0425
E-mail booking@hotelfriheden.dk
Web www.hotelfriheden.dk