Sannes Familiecamping

  • Example
  • Example
  • Example
  • Example

Del link til Sannes Familiecamping

Vi tilbyder dig smuk natur, fantastisk havudsigt, luksushytter, faciliteter i topklasse og masser af aktiviteter for hele familien.

Nyd en skøn ferie på Sannes Familiecamping ved Gudhjem. Vores 4-stjernede campingplads er Bornholms højest klassificeret. Alt er indrettet, så det passer familier – små som store.

Prøv vores lækre campinghytter

De er et godt alternativ til sommerhuset. Hold en dejlig ferie i en af campingpladsens velindrettede hytter. Samtlige hytter er el-opvarmede og udstyret med puder, dynetæpper, spisebord med stole, køkkensektion med vask, to kogeplader, køleskab, kaffemaskine, service, bestik og kogegrej. De fleste har toilet, håndvask og TV. Der er terrasse med havemøbler – og i de fleste tilfælde havudsigt.

Luksushytter

Ønsker du komfort som i et sommerhus eller en ferielejlighed? Så prøv vores luksushytter. Alle er udstyret med spa, lækre hvidevarer og kæmpe terrasse med havudsigt samt eget bad og køkken. Oveni får du også en campingplads med swimmingpool og legeplads. Her har børnene en masse andre børn at lege med på legepladsen, i aktivitetsrummet eller ved swimmingpoolen. Således kan hele familien få en vellykket campingsommerferie!

Se vores gode tilbud for 2015 og send os gerne en bookingforespørgsel.

Adresse


Sannes Familiecamping
Melstedvej 39
Melsted
3760 Gudhjem

Priser og åbningstider

Åbningstider
Åbningssæson 28. marts – 18. oktober 2015
Pris Se tilbud på hjemmeside

Kontakt

Tlf. +45 5648 5211
Fax +45 5648 5252
E-mail sannes@familiecamping.dk
Web www.familiecamping.dk