Svanekeferie

  • Example
  • Example
  • Example
  • Example

Del link til Svanekeferie

Book en dejlig ferie hos Svanekeferie og bo midt i Danmarks mindste købstad SVANEKE.

Hold ferie med Svanekeferie

Book en skøn ferie hos Svanekeferie og nyd solskinsbyen Svaneke, der er en af de smukkeste byer på øen Bornholm – midt ude i Østersøen – med fantastisk smuk og storslået natur, utrolige lysoplevelser, høj himmel og en masse frisk luft…!

Svanekeferie byder på feriehuse, ferielejligheder og sommerhuse

I Svaneke tilbyder vi private, godt indrettede feriehuse, ferielejligheder og sommerhuse. Book hos Svanekeferie og få en ferie med glæde og afslapning, tid til fordybelse samt masser af skønne naturoplevelser.

Bornholm og Svaneke er enestående

Bornholm er centrum i Østersøen, naturlig skabt med store klipper, agerland, store skove, søer og smukke strande. Naturen er storslående og rig, lyset tilbyder hele tiden nye farver og oplevelser. Luften er frisk og ren, og virker som ren medicin for øens gæster og fastboende. Svaneke ligger med egen havn ud til Østersøen. Svaneke er den østligste og mindste købstad i Danmark, med idylliske og smukt bevarede, fredede bindingsværkshuse med beliggenheder fra 2–26 m over havet.

Kom nemt til Bornholm

Via Øresundsbroen kan du nå Bornholm fra København på kun godt 3 timer. Der er også billige flybilletter at få til Bornholm.

Vi tilbyder unikke Svaneke-oplevelser.

Adresse


Svanekeferie
Storegade 32
3740 Svaneke

Priser og åbningstider

Åbningstider
Åbningssæson hele året
Pris Se tilbud på hjemmeside

Kontakt

Tlf. +45 41 60 20 80
Fax +45 56 49 75 45
E-mail info@svanekeferie.dk
Web www.svanekeferie.dk