Tines Gjestehûz

  • Example
  • Example
  • Example
  • Example

del link til Tines Gjestehûz

Ophold med sjæl – hele året!

Tines Gjestehûz (Tines Gæstehus) er et hyggeligt, familiedrevet pensionat beliggende ned til den smukke og dramatiske klippefyldte bornholmske nordøstkyst mellem Allinge og Sandvig. De to idylliske småbyer har et rigt havneliv og butikker, cafeer og restauranter af mange slags. Naturen starter i vores baghave, tæt på skov, klipper, søer og heder, sand og strand, sport og afslapning.

Tines Gjestehûz holder åbent for overnatninger med morgenmad hele året. Vi sætter en ære i at yde en personlig service. Vi er et godt alternativ til svigermors sofa, hvis du skal på besøg hos familien. Og vi er også et godt valg hvis du skal arbejde her på øen. Du kan altid bestille et dobbeltværelse til dig alene – og til en meget fornuftig pris.

Desuden afholder vi forskellige arrangementer på Tines Gjestehûz såsom kunstudstillinger og -vandringer, eftermiddage med levende musik, foredrag ol.

Møder, kurser, konferencer og fester tilbyder vi at arrangere i samarbejde med lokale aktører således, at vi kan sørge for transport, forplejning, underholdning, ture ud på Bornholm mv. Du kan også leje et helt pensionat kun til din gruppe !

Gjestehûzet består af 19 værelser og har plads til ca. 35 gæster. Alle værelser har bad og er udstyret med køleskab. Nogen få værelser er enkeltværelser, men de fleste kan benyttes af 2-3 personer. Nogle værelser har kig til havet og alle udsigt til den store, smukke klippehave. Alle værelser er røgfrie. Morgenmaden serveres i spisesalen og nydes der eller ude på terrassen.

Klippehaven er opdelt i flere afdelinger, så der er plads til både afslapning og hygge, spil og leg. Der er både grill- og bålplads. Adgang til tennisbane kun 2 min herfra.

NB! Vi har egen p-plads.

Adresse


Tines Gjestehûz
Strandvejen 49
3770 Allinge

Priser og åbningstider

Åbningstider
Åbningssæson Hele året
Priser Se tilbud på hjemmeside

Kontakt

Tlf. +45 5648 0333
E-mail info@gjestehuz.dk
Web www.gjestehuz.dk