Bech Chokolade Gudhjem

Del link til Bech Chokolade Gudhjem

I den idylliske gamle fiskerby Gudhjem ligger BECH Chokolade midt på byens torv med dejlig udsigt over havnen.

Starten på eventyret

Det hele begyndte med, at vi ville fremstille Den Bornholmske Honningkage. Den skulle selvfølgelig overtrækkes med det bedste og lækreste chokolade – og det blev så starten på BECH Chokolade Gudhjem.

Håndlavet af de bedste råvarer

Hvert enkelt stykke chokolade er håndlavet og fremstillet af de bedste råvarer. I butikken har et stort udvalg af forskellige chokolader. Den populæreste chokolade er de hånddyppede spejderkugler, som er helt uimodståelige og stærkt vanedannende. Men også “bornholmerbidden” er meget populær. I løbet af sæsonen producerer vi uden tvivl Danmarks mest fantasifulde flødeboller, fx. kyllinger, vampyrer, spøgelser, nisser og juletræer – for bare at nævne nogle.

Oplev et mekka af kvalitetschokolade

Kom ind i vores inspirerende butik, nyd en smagsprøve og oplev et mekka af kvalitetschokolade. Hver tirsdag producerer vi flødeboller, så vi sikrer den højst mulige kvalitet og smagsoplevelse. Vi kan også byde på en dejlig kop varm chokolade, kaffe, the eller en kold øl samt en lækker sandwich. Derudover har vi et fint udvalg af bornholmske varer, fx. syltetøj, æblemost, Den ægte Bornholmersennep og meget mere.

Vi har desuden gratis WIFI.

Adresse


Bech Chokolade Gudhjem
Ejnar Mikkelsensvej 19
3760 Gudhjem

Åbningstider

Åbningstider se åbningstider her

Kontakt

Tlf. +45 5648 6008 (butik)
+45 5648 5708 (kontor)
E-mail info@bech-chokolade-gudhjem.dk
Web www.bech-chokolade-gudhjem.dk