Galleri Jeanette Uldall

del link til Galleri Jeanette Uldall

Om Jeanette Uldall

Livet bliver betragtet med et lyst øje, og hvad der krydser hendes vej, bliver indåndet og omdannet til kunstoaser – som den internationalt anerkendte danske kunstner Jeanette Uldall selv ynder at kalde sit arbejde.

Hvert stykke kunst fra hendes hånd og hjerte er en energizer med en kerne af humor. Det giver mening, helt intuitivt.

Hun er som en magisk forvandlingmaskine, der tør give slip på kontrol og seriøsitet. Hun er uforudsigelig og direkte, ligesom hendes kunst.

Ikke underligt at mennesker, der nyder hendes arbejde, er tilbøjelige til at have deres helt egen stil i kunst og design. For dem er universet af Jeanette Uldall en oase, en mulighed for at vække erindringer, vække drømme og slippe af sted med kunst. Ikke nødvendigvis ved at forstå kunsten, men simpelthen ved at blive rørt af den.

Prøv det

MaleSalon i Gudhjem
hver onsdag og torsdag kl. 11-15
fra den 24. juni til den 20. august
Bor der en maler i dig?

Bornholm er det helt rigtige sted at slippe din indre maler fri. Giv dig selv en dag i selskab med pensler, lærreder, ligesindede – og al den inspiration, du har savnet.
Jeg giver dig de professionelle puf, du trænger til. Et pusterum med plads til din passion for at male. Og masser af personlig guidance til dit videre arbejde.

Velkommen i min MaleSalon!

Kontakt mig for at høre nærmere om kursusstart og tilmelding på mail: jeuldall@gmail.com
Jeanette Uldall
Billedkunstner
jeanetteuldall.dk

Adresse


Galleri Jeanette Uldall
Brøddegade 34
3760 Gudhjem

Kontakt

Tlf. +45 2230 5346
E-mail jeuldall@gmail.com
Web www.jeanetteuldall.dk
Oversigt