Mølgaard & Marcussen

del link til Mølgaard & Marcussen

Velkommen til Mølgaard & Marcussens keramik univers

Her kan du se hvad vi laver, og lade dig inspirere og friste af vores porcelæns produkter. Vi arbejder primært med brugsting som kopper, skåle, vaser og vægure, og vi går meget op i at vores færdige produkter kommer ud med et lækkert, stilrent udtryk i håndlavet kvalitet.

Mølgaard & Marcussen repræsenterer en ny generation af danske kunsthåndværkere som er uddannet her på Bornholm, hvorfor vi har valgt at starte en mindre keramikproduktion op her, i vores dejlige værksted i Rønne. Vi holder til i de gamle charmerende lokaler i den tidligere Amtsforvaltergård, Sjøgårijn, i Rønnes gamle bydel. Her har vi indrettet et mindre produktionsværksted, hvor vi selv producerer alt hvad der kommer fra os.

Henover sommeren, vil der på alle hverdage være én daglig demonstration i værkstedet, hvor vi fortæller om processen, og du vil få en fornemmelse af hvor meget arbejde der bliver lagt i hvert enkelt produkt. Vi har også en lille butik, hvor du kan købe vores keramik, og skulle du blive kaffetørstig eller lækkersulten kan du nyde et stykke kage i vores hyggelige lille café, eller i vores skønne have. Naturligvis serveret i vores egne porcelænskopper.

Alle er velkomne, både store som små!

Mie & Sussi

Adresse


Mølgaard & Marcussen
Raadhusstræde 1a
3700 Rønne.

Priser og åbningstider

Åbningstider Ring eller skriv på Facebook

Kontakt

Tlf. +45 8175 4867
E-mail moelgaardogmarcussen@gmail.com
Web mølgaard-marcussen.dk