SportDres

del link til SportDres

Bornholm har rige muligheder for lystfiskeri og friluftsliv. Vi har de gode løsninger

Vejen til gode fiskeoplevelser

SportDres Bornholm er øens største specialforretning indenfor sportsfiskeri. Vi har mere end 25 års erfaring med fiskeriet på Bornholm, og er altid behjælpelige med at udpege de forskellige sæsoners ”HOT SPOTS”. Uanset om du er til fiskeri fra kysten, fra båd eller i de bornholmske søer og moser, er du altid velkommen til en saglig fiskesnak, hvor vi møder dig, der hvor du står.

Friluftsliv

Vi fører et stort udvalg af kvalitetsprodukter inden for friluftsliv. Du kan bl.a. købe soveposer, rygsække, gas til små gasbrændere, frysetørretmad, pløkker, baduner, kogegrej, liggeunderlag, kompas, vandtætte poser, lamper, reb, karabiner, hjelme. Vi har meget indenfor camping-, klatre- og fiskeudstyr.

Beklædning

Vi fører et bredt udvalg af beklædning og fodtøj af kendte mærker indenfor friluftsliv; Bl. a. Fjällräven, Haglöff, Columbia og Montane.

Fiskekort

SportDres Bornholm kan desuden tilbyde Put & Take-fiskeri i vores Ørredsø på Vellensbyvej ved Arnager.

Lystfiskeregnet overnatning på Bornholm

Hos SportDres Bornholm vil vi gerne tilbyde vores lystfiskergæster den bedste service og også gerne guide dig videre til et lystfiskeregnet overnatningssted, som fx tilbyder frysemuligheder, renseplads etc. Sådanne lystfiskeregnede overnatningsmuligheder finder du fx hos nedenstående virksomheder, og også flere af øens sommerhusudlejere kan hjælpe dig med lystfiskeregnet overnatning:

Besøg vores butik og få yderligere information
På vores hjemmeside finder du oplysninger om vores butik, åbningstider og nyttig information om lystfiskeri på Bornholm. Har du brug for personlig betjening kan du ringe til os på tlf. +45 5691 0370 eller sende en mail til bornholm@sportdres.dk

Adresse


SportDres
Store Torvegade 96
3700 Rønne

Priser og åbningstider

Åbningstider Man-tors.: 9-17.30
Fredag: 9-18
Lørdag: 9-14

Kontakt

Tlf. +45 5691 0370
E-mail bornholm@sportdres.dk
Web www.din-fangst.dk