Allinge Røgeri

Fortæl andre om Allinge Røgeri

Findes der noget flottere end en solnedgang? Nej, vel? Og der findes ikke noget bedre sted at nyde den end ved Allinge Røgeri. Her på Røgeriet får du alle de kendte røgede fiskespecialiteter, som kan nydes i de mest fantastiske omgivelser både ude og inde.

Både restaurant og butik

Allinge Røgeri fungerer både som restaurant, men også som butik, hvor du kan købe alle de lækre bornholmske røgvarer og andre specialiteter. Hver dag i sæsonen er der frisk røget sild – se også vores åbningstider. På Allinge Røgeri er der også god plads til børnene. Med legehus, sandkasse og gyngestativ er Allinge Røgeri det perfekte sted for en børnefamilie.

Røgeriet er også natklub

Som noget helt unikt for Allinge Røgeri undergår stedet en forvandling – efterhånden, som aftenen går. For Røgeriet er også Allinges hedeste in-sted, når der skal danses og drikkes. Der er live-musik og fest til den lyse morgen hele sommeren igennem.

Grillbuffet om sommeren

Hver aften i sommerferien udvider vi i Allinge Røgeri vores populære fiskebuffet med en udendørs grillbuffet og salatbar. På grillen får du dagens fisk, fx. grillet grillet tun og haj, samt hjemmelavede hvidvins-dampede torskepakker. Derudover tilbyder vi lækre BBQ spareribs, oksebøf, pølser og krydder-bagekartoffel samt pommes frites. Hertil er der lemon- og bearnaise-sovs. Du får det hele, inklusiv vores fiskebuffet, for 180,- kr. Børn under 12 år betaler kun halv pris.

Pappas pizza

I sommerperioden fra midt juni til midt august tilbyder Allinge Røgeri de kendte Pappas Pizza. En friskbagt amerikansk deep-pan pizza bagt på stedet efter kundens anvisning. Pizza kan nydes hele dagen eller som tidlig morgenmad efter en festlig aften på Allinge Røgeri.

Husk: Vi har gratis WiFi til gæsterne.

Adresse


Allinge Røgeri
Sverigesvej 5
3770 Allinge

Priser og åbningstider

Åbningstider hver dag fra kl. 10 – se alle åbningstider her
Åbningssæson 21. april – 26. september 2016
Pris Se menukortet her

Kontakt

Tlf. +45 5648 0533 (røgeri)
+45 5648 5708 (kontor)
E-mail info@smokedfish.dk
Web www.smokedfish.dk