Restaurant Det Gamle Posthus

Del link til Restaurant Det Gamle Posthus

Restaurant Det Gamle Posthus i Allinge med alt hvad du drømmer om

Skal du holde stor fest derhjemme? Have en hyggelig aften ude? Eller måske finde et sted at nyde en frokost? Du kan finde det hele på restaurant Det Gamle Posthus i Allinge på Nordbornholm.

Siden 2006 har vi serveret gode oplevelser, både i de hyggelige gamle lokaler fra 1905 samt til selskaber, private hjem og i forbindelse med Folkemødet og andre store begivenheder. Vores fokus er altid på, at du skal have den bedste oplevelse i vores restaurant.

Derfor laver vi maden fra bunden i vores restaurant og altid af friske råvarer. Desuden er vi med i Regional Madkultur Bornholm og bruger en lang række Bornholmske råvarer. Ved sæson anvender vi blandt andet Hammershus lam og havfriske Bornholmske rødspætter. Det gør vi, både fordi de smager godt, og så er det godt for både klima og lokalliv, at vi støtter hinanden.

Inviter vores restaurant med til selskabet

Står du og skal planlægge et større selskab, så sørg for at invitere vores restaurant med på råd (op til 600 personer). Vi har flere års erfaring med at skabe de rette rammer, uanset om du vil benytte vores smukke lokaler i Det Gamle Posthus, eller vil holde fest et andet sted.

Vores tilbud

A la carte fra 17.30
Prøv vores populære 2 retters Postmenu, sammensat til dagen, med alt det gode hjemmelavede tilbehør fra vores dygtige kokke – pris 268,-

frokost fra 12-16
tapas-tallerken (fra april) – Prøv vores tapas-tallerken med Hjemmelavede specialiteter og bornholmske råvarer til 148,-

Et sted hvor der er plads til alle

Vi er et lokalt team, som arbejder med “den brede pensel”, mad uden grænser, både fra det bornholmske & udenlandske køkken. Vi inddrager naturens goder og urter, hvor mange impulsive strøg præger måltidet.

Smilet og gode råvarer er i højsædet

Vi laver alt fra bunden – friske råvarer. Vi er med i Regional madkultur Bornholm og vi bruger en lang række bornholmske produkter.

“Gør hverdagen til en fest … Bliv vores gæst!”

Adresse


Restaurant Det Gamle Posthus
Kirkegade 8
3770 Allinge

Priser og åbningstider

Åbningssæson hele året
Åbningstider Se åbningstider her
Pris Se aftenmenukortet og priserne her

Kontakt

Tlf. +45 5648 1042
E-mail johnnybo61@gmail.com
Web detgamleposthusallinge.dk