Kadeau Bornholm

foto af Marie Louise Munkegaard

del link til Kadeau Bornholm

Besøg gourmet-restauranten Kadeau på Bornholm

I de yderste klitter på Bornholms sydkyst, omgivet af strand, hav, skov og himmel, finder du smagen af Bornholm midt i intetheden! Vi serverer bornholmsk-nordisk mad i smukke rammer med en uhøjtidelig, men kompetent betjening.

Hos Kadeau elsker vi mad og vin – og vi elsker Bornholm!

Hos Kadeau Bornholm er missionen er at udforske det regionale køkken, som ligger vores hjerter så nært. Ambitionen er at definere en ny bornholmsk smag, som bygger på de nordiske dogmer. De skiftende sæsoner, det enkle og komplicerede udtryk, de ferske, friske og sprøde toner er ligeværdige ingredienser i kadeau’s menuer.

Nye og gamle tilberedningsmetoder og retter

Hos Kadeau Bornholm eksperimenterer vi med nye såvel som gamle tilberedningsmetoder og retter. Nærhedsprincippet skal gøre oplevelsen hos kadeau Bornholm så lokalt forankret som muligt! Vinene er udpræget europæiske med fokus på det økologiske, biodynamiske og naturlige.

Kadeau – en totaloplevelse af Bornholm

Hos Kadeau får du en totaloplevelse af Bornholm. Råvarer som fisk, kød, grøntsager, æg, mejeri, mel, olie, ost, honning og øl vil være bornholmske, hvis kvaliteten tillader det. Urter, bær og svampe stammer fra den vilde bornholmske natur, ligesom der høstes fra egen urtehave. Alt dette præsenteres i lyse omgivelser, på lokalt produceret keramik, glaskunst, træplader og sten fra stranden. En oplevelse af det bornholmske terroir eller en fornemmelse af Bornholm, der kun kan udleves på Kadeau.

Besøg Kadeau på Bornholm. Kom og se, føl og sans. Til frokost eller aften, inde eller ude.

Adresse


Kadeau
Baunevej 18
Østre Sømark
3720 Aakirkeby

Priser og åbningstider

Bestil bord Bestil her
Åbningstider Se åbningstider nederst på siden

Kontakt

Tlf. +45 5697 8250
E-mail mail@kadeau.dk
Web www.kadeau.dk