Restaurant Pakhuset

Del link til Restaurant Pakhuset

Restaurant Pakhuset er beliggende i et idyllisk gammelt Pakhus i hjertet af Svaneke, midt mellem gamle købmandsgårde, bolsjekogeri, glaspusteri og bryghus.

Restaurant Pakhuset har eksisteret i sin nuværende form i 25 år og er en meget velbesøgt restaurant, hvor både lokale, men også turister er flittige gæster. Restaurant Pakhuset er en af Bornholms største sommerrestauranter, med plads til mere end 300 indendørs-spisende gæster. Desuden er der udendørs servering på terrassen, som ligger ugenert og med en pragtfuld beliggenhed bag Pakhuset.

Restaurant Pakhusets menukort er stort og der er noget for enhver smag både til voksne og børn. Pakhuset er kendt for sin familievenlige atmosfære, hvor børn er meget velkomne. På Restaurant Pakhuset kan man sagtens nyde en middag for hele familien, uden at det koster en formue. Smilende og venlig betjening, kombineret med gode friske råvarer, er nogle af de værdier, som Restaurant Pakhuset står for. Så kære gæst…

Du er altid velkommen på Restaurant Pakhuset, hvor ca. 35 ansatte vil gøre deres bedste for at gøre dit besøg til en god oplevelse. Velkommen!

Adresse


Restaurant Pakhuset
Brænderigænget 3
3740 Svaneke

Priser og åbningstider

Åbningstider Se åbningstider
Åbningssæson Se åbningssæson
Pris Se menukortet her

Kontakt

Tlf. +45 5649 6585
E-mail post@restaurantpakhuset.dk
Web www.restaurantpakhuset.dk