Bornholmerbussen – Rute 866

del link til Færgen

Bornholmerbussen kører dig nemt direkte fra Københavns Hovedbanegård til Solskinsøen Bornholm.

Kom nemt til Bornholm med Bornholmerbussen

Besøg Bornholm med Bornholmerbussen. Bornholmerbussen – linie 866 – transporterer dig direkte fra Hovedbanegården i København til Bornholm. Stoppestedet til Bornholmerbussen er placeret i Bernstorffsgade ved Hotel Plaza – lige overfor Tivoli.

Bornholmerbussen – via Øresundsbroen til Ystad og Rønne

Bornholmerbussen kører dig direkte via Øresundsbroen til Ystad, hvor du nemt kan tage færgen til Bornholm. I Ystad stiger du af Bornholmerbussen og går ombord på færgen til Rønne. Bemærk at Bornholmerbussen ikke er med på færgeoverfarten til Bornholm.

Husk billed-ID på turen gennem Sverige

Sverige har indført midlertidig ID-kontrol ved grænsen, så husk at tage gyldig billed-ID med (EU-kørekort, ID-kort eller pas).

Køretiden med Bornholmerbussen er blot 70 minutter

Køretiden med Bornholmerbussen mellem København og Ystad er blot ca. 70 minutter. Sejltiden over Østersøen til Bornholm varer normalt ca. 1 time og 20 minutter. Bornholmerbussens køreplan er afstemt efter færgetiderne og køreplanen justeres henover året omkring ferietider, højtider m.v.

Kom fra Rønne til resten af Bornholm

Hvis du har valgt at rejse med Bornholmerbussen til Bornholm og dermed ikke har nogen bil, når du ankommer, kan du nemt besøge resten af øen med de lokale busser. Du finder de lokale busser til hele Bornholm ved færgelejet i Rønne, når du ankommer.

Bestil billet med Bornholmerbussen

Det anbefales at bestille din billet til Bornholmerbussen i forvejen. Ring til Bornholmerbussens kontor i åbningstiden på tlf. +45 4468 4400 eller bestil direkte på Bornholmerbussens hjemmeside.

Køreplan 2017

Download → her (PDF)

Kontakt

Tlf. +45 4468 4400
Web www.bornholmerbussen.dk